Albergs


Amb les colònies fem sortir els infants i joves del seu entorn quotidià, l’entorn urbà, i traslladem la funció educadora al medi natural amb activitats lúdiques que fomentin el coneixement, el gaudiment i el respecte del medi ambient. Hi ha unes línies comunes d’actuació pel conjunt dels grups, que parteixen de la proposta educativa anual de l’entitat i uns criteris metodològics pels diferents grups d’edat.

 

Cada grup d’edat te uns objectius educatius específics i es treballa l’àrea d’habilitats i hàbits, l’àrea dels coneixements i les capacitats intel·lectuals i l’àrea afectiva, de les actituds i els valors.

 

  • Les colònies són un espai privilegiat per a la convivència i la relació amb altres infants i joves.
  • La duració de les colònies pot variar des d’un dia fins a 15 dies.
  • La programació de les activitats es fa de manera diària, combinant activitats lúdiques i educatives en els diferents moments del dia, treballant tot el que té a veure amb els hàbits de les tasques quotidianes i la cura i l’organització personal.
  • Així mateix es posa l’accent a la participació dels infants i joves en l’organització de les colònies i el seu funcionament, sota la responsabilitat dels professionals de l’equip de monitors/es.
  • El màxim responsable del bon funcionament de les colònies és un Director/a de lleure, amb la titulació corresponent.
  • Es posa una especial atenció pel que fa a la prevenció de riscos i l’actuació en cas d’accidents o malalties, amb protocols d’actuació homologats.

ALBERG CAL NURI

Cal Nuri és l’Alberg que gestionem des de l’Eina. Es troba al petit poble de Bruguera, al costat de Ribes de Freser. Compta amb 33 places, amb cuina pròpia. L’Alberg està registrat al Registre d’Instal.lacions Juvenils de la Direcció General de Joventut amb el número 413.

Per reserves trucar al número 937 364 722


ALBERG ELS CAUS

Les colònies més cooperatives i solidàries són aquí!

Les cooperatives L'Eina i Els Caus de Mura hem treballat juntes per oferir-vos unes colònies diferencials, amb respecte als infants i als mestres, als drets laborals dels treballadors/es del lleure, amb perspectiva de gènere i amb bona cuina.

 

El joc com a eina, els valors com a guia, la cooperació al centre.

 

Al curs 2018/2019, us esperem a Mura!!

 

Per reserves trucar al número 937 364 722

 


TRUCA'NS I ET FEM UNA PROPOSTA A MIDA

Telèfon: 93 736 47 22